ca es it en fr de


àrea clients
 

Creació d'empresa

Crear una empresa, començar una activitat per compte propi, desenvolupar un projecte motivador, és el punt de partida per començar a fer realitat  grans oportunitats.

Per definició “emprendre” és començar una activitat amb uns objectius, que segurament comportarà esforç i dificultats, però que compensa a qui la realitza, a qui ho pren com a projecte propi. Ben segur que val la pena, endavant!

Abans d’obrir una empresa cal tenir objectius clars, alguns punts ben definits i saber com donar-li forma. I en això - si voleu - us podem ajudar.

 

Obrir una empresa a Espanya

Espanya té la fama ben guanyada de tenir una burocràcia complicada i poc eficient. Tot i que en els últims temps s’estan fent millores en aquest sentit, cal l’ajuda i l’assessorament dels professionals.

Al marge d’aquest aspecte, com a país presenta unes potencialitats estratègiques molt bones, tant de porta d’Europa com de connexió amb diversos països, principalment a Sud Amèrica, propers per llengua i cultura. Un país que es valora pel seu caràcter dinàmic i creatiu.


Esta Web utiliza cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.